fbpx
U R ALIVE. logo
Terug naar homepage >

Maak van je droomleven realiteit!

Nu je bewust bent van jouw DROOMLEVEN, kun je stappen gaan zetten in die richting.

Wat dat voor stappen zijn, gaan we vandaag samen verder uitvinden.

Allereerst is het super dat je hiermee bezig bent en je bewust wordt van bepaalde dingen, zoals wat er goed gaat in je leven en waar je dankbaar voor bent. NOG BELANGRIJKER is dat we dit gaan INTEGREREN in je leven. Het is tijd voor actie!

Met alleen bewustzijn behaal je je doelen niet. Daarvoor zul je zelf ook echt stappen moeten zetten.

Maar wees gerust, je hoeft het niet alleen te doen. Ik bied je de tools. Ik verwacht dan van jou wel de discipline om het te doen.

Als je het echt wil… Dan zul je het doen. Je weet nu waarvoor je het doet, toch?

Eerst geef ik jou hier handvatten om dit nieuwe verhaal in je leven te integreren. Het is een oefening voor ‘s ochtends en een voor ‘s avonds, voor het slapengaan. Het maakt niet uit wanneer je dit doet, zolang je maar dit maar in je dagritme integreert. In een ritme werkt een vast moment in de dag vaak het beste!

Je gaat BEWUST een moment uitkiezen waarin je aandacht besteedt aan BEWUST LEVEN. We gaan werken met dankbaarheid en met momenten voor INTENTIE & REFLECTIE. Aan het begin van de dag bepaal je wat je uit die dag wilt gaan halen, hoe je je wilt voelen (je intentie). Aan het eind van de dag blik je hierop terug (reflectie).

Dat heb ik heel makkelijk voor je gemaakt in een template.

 

Op meer bewust leven!