fbpx

Bedankt Mindful voor Millennials

Hey, wat leuk dat je hier bent!

Misschien hebben we tijdens het Digital Career Event op 11 mei de kans gehad om een speed coaching sessie met elkaar te hebben, misschien niet, maar heb je wel interesse om meer te weten over wat coaching voor jou kan betekenen.

Omdat een video zoveel meer zegt dan woorden, kun je in deze video zien wie ik ben, en wat ik doe.

In 3 minuten kan ik natuurlijk niet de diepte in gaan wat betreft coaching, en helemaal niet voor jou persoonlijk.

Plan hieronder direct een vrijblijvende intake call in mijn agenda, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen en kunnen zien of er een wederzijdse match is en wat de beste volgende stap voor je is.

Op basis van een gesprek begrijp ik veel beter wie je bent en wat je op dit moment het meest nodig hebt.

Spreek ik je snel?