fbpx

Hey, wat leuk dat je hier bent!

Misschien hebben we tijdens het Digital Career Event op 11 mei de kans gehad om een speed coaching sessie met elkaar te hebben, misschien niet, maar heb je wel interesse om meer te weten over wat coaching voor jou kan betekenen.

Omdat een video zoveel meer zegt dan woorden, kun je in deze video zien wie ik ben, en wat ik doe.

In 2 minuten kan ik natuurlijk niet de diepte in gaan wat betreft coaching, en helemaal niet voor jou persoonlijk.

Boek een call om dat uit te vinden:

Plan hierboven direct een vrijblijvende intake call in mijn agenda, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen en kunnen zien of er een wederzijdse match is en wat de beste volgende stap voor je is.

Op basis van een gesprek begrijp ik veel beter wie je bent en wat je op dit moment het meest nodig hebt.

Spreek ik je snel?

Goede coachsessies gehad met Katelijne voor het vinden van een passende baan. Ik heb een duidelijker beeld gekregen van wat ik leuk vind, wat ik wil bereiken en met welke middelen ik mijn doel kan bereiken.

Katelijne stelt de juiste vragen om over jezelf en je wensen na te denken. Soms wat lastig, maar zeker nodig. Nu kan ik met een duidelijke plan aan de slag met het vinden van een leuke job!

R.
Amsterdam

Katelijne heeft mij tijdens de coachingsessies goede inzichten gegeven op werkgebied, maar wij hebben ook mijn leven daarbuiten besproken. Ik ben mij bewuster geworden wat ik belangrijk vind in mijn toekomstige baan.

Daarnaast heb ik manieren aangereikt gekregen om genoeg rust te vinden en af en toe een stap terug te doen. Tijdens de coachingsessies heb ik met name genoten van de positieve insteek van alle gesprekken. Ik voelde de ruimte alles te zeggen wat mij op het hart lag. Ik waardeerde de oprechtheid en eerlijkheid in de gesprekken.

Jelle
Leiden

ebook downloaden
Ren je jezelf snel voorbij? Is het eigenlijk nooit goed genoeg voor je?
Als jij er klaar voor bent om meer bewust te gaan leven en meer te gaan genieten van alles wat er nu al is, maak dan een mooie start en download het gratis e-book Mindful voor Millennials hier!