fbpx

Hey you!

Mijn naam is Katelijne van Tienhoven

Bedankt dat je hier bent. Welkom bij U R ALIVE.
Ik ben een positieve, open, enthousiaste vrouw die de corporate wereld verliet om haar eigen business te starten. Ik heb geleerd mijn intuïtie weer beter te voelen en ernaar te luisteren.
Er wordt ons vaak geleerd dat we horen te leven en beslissingen te maken vanuit ons hoofd, vanuit opvoeding, school of universiteit. Dat maakt dat je intuïtie soms wat ondergesneeuwd wordt.
Het volgen van mijn hart bracht me naar het opzetten van U R ALIVE. Het maakte me een ondernemer. Het hielp me voor mezelf te kiezen, mijn eigen pad te volgen. Om mijn eigen authentieke leven te leven.
Ik help jou en jouw bedrijf heel graag om hetzelfde te doen. Om het meeste eruit te halen en je volledige potentieel te benutten.

 

Want, ik bedoel... U R ALIVE. !

IMG_2135

Ex-expat

author-img

Business & Tech ondernemer

crop-0-0-1503-1300-0-pexels-photo-941693-1

Motivator & Coach

In mijn werk mag ik doen wat ik het allerliefste doe: werken met mensen! Allemaal anders en uniek op hun eigen manier. Verschillende interesses, passies, overtuigingen, waarden, gevoelens en gedrag. Interessante en diverse persoonlijkheden met hun eigen ervaring en eigen verhalen. Dat is waar ik zoveel energie van krijg!

- Katelijne van Tienhoven -

🧿 Executive & Life Coach; Geaccrediteerd door World Association of Coaching with Neuroscience (WACN)

🧿 QQI Level 6 Certified in Professional Coaching Practice and Ethics

🧿 Gecertificeerd Practitioner Neuro-Linguistic Programming (NLP) – official Society of NLP of Dr. Richard Bandler

🧿 BSc Business Administration & MSc Business Information Management

Coaching institute logo
NLP Practitioner
Vidarte opleidingsinstituut
QQI - Quality and Qualifications Ireland
Erasmus University logo
Positive Intelligence logo
quote-free-img.png

Wat ze over me zeggen

Katelijne is very mindful and present when she is coaching which makes her sessions very engaging and I felt like she was genuinely invested in helping me improve my life both professionally and personally (she really is rooting for you!). The transformation in just a few weeks in my confidence, execution of plans and my sense of purpose and direction in life is incredible!

  • Éadair

    Ireland

achtergrond

Mijn persoonlijke achtergrond draait om mensen. Zo lang ik me kan herinneren, ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar mensen en plaatsen. Een tweetalige (Engels/Nederlands) middelbare schoolopleiding liet me kennis maken met de schoonheid van het reizen. Internationale uitwisselingen waren een groot deel van mijn opleiding en een goede start van een internationale carrière.

Na de middelbare school heb ik gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Eerst een BSc in Business Administration, toen een MSc in Business Information Management. Dankzij stages, bijbanen en commissies kreeg ik ervaring in sales, relatiemanagement, technologie, consulting, leiderschap, trainen, organiseren en creativiteit.

Alleen reizen door Zuid-Oost Azië en Zuid-Amerika liet me de schoonheid zien van verschillende plekken op deze wereld, natuur en cultuur. Vrijwilligerswerk in Indonesië liet me zien wat een voldaan gevoel het kan geven om anderen te helpen.

Na mijn afstuderen verhuisde ik naar Dublin, Ierland, om daar voor een van de snelstgroeiende technologie bedrijven van deze wereld te gaan werken.

Ik weet uit ervaring dat leven als een expat zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Verhuizen naar het buitenland, het opbouwen van een compleet nieuw sociaal leven, zowel persoonlijk als professioneel, en het leren kennen van de cultuur en gewoonten van een nieuw land is veel wat op je af komt.

Mijn ervaring helpt me te begrijpen waar expats tegenaan lopen en hoe ze hier het best mee om kunnen gaan. Ik coach dan ook mensen zowel in Nederlands als in Engels.

Deze ervaring in Dublin, net als mijn opleidingen tot NLP Practitioner, NLP Master en Life Coach, hebben mij prachtige lessen geleerd.

Ik heb de kracht van het coachen uit eerste hand ervaren. We zijn allemaal zelf verantwoordelijk voor het schrijven van ons eigen levensverhaal. Nu is het moment om te reflecteren en keuzes te maken, want je leeft nu. Dit is mede hoe de naam van mijn bedrijf tot stand is gekomen. Want als niet nu, wanneer dan wel?

Jouw toekomst ligt in je eigen handen.

U R ALIVE.

U R ALIVE. is opgericht in 2020, een jaar waarin de wereld even op zijn kop gezet werd door een pandemie. Door grote externe veranderingen in onze omgeving, thuis- en werksituatie, keren we vaak in onszelf. Er is meer tijd om te reflecteren.

Hoe zou jij willen dat de wereld verandert door deze pandemie?

Hoe wil je dat JOUW LEVEN eruit ziet hierna?

Hoe wil je dat jouw bedrijfswaarden worden uitgedragen?

Hoe zorg je ervoor dat je mensen betrokken en gelukkig zijn en deze energie over brengen naar je klant?

Het begint allemaal bij jou.

Laten we kennismaken

Word jij enthousiast van wat je hier leest over mij?
Ben je benieuwd naar meer?
Laten we wat inplannen en kennismaken!