fbpx

Bedankt voor je deelname!

winactie

Wat leuk dat je mee hebt gedaan aan de winactie van U R ALIVE. De reden dat we deze winactie hebben gedaan is dat jij ook waarschijnlijk nu wel weer een beetje moet inkomen, na de zomer. Je vakantie is voorbij, september is begonnen, de laatste maanden van het jaar breken aan.

Of je nu in loondienst bent of ondernemer, je baas (of jijzelf) pusht misschien nog extra op de KPI's die voor het eind van het jaar behaald moeten worden. Je moet weer even een tandje bij zetten.. Switchen naar die 'back to business stand' kan zorgen voor wat extra stress. Je moet weer even een nieuwe balans vinden die voor jou werkt.

Precies daar kan deze online cursus Bewust Leven je goed ondersteunen. Je wordt begeleid met video's en praktische opdrachten om de balans in deze nieuwe situatie weer te vinden. Zo heb je straks beter inzicht in wat écht belangrijk voor je is en heb je meer energie om daar bewust van te genieten!

Helaas konden er maar 3 de winnaar zijn. Jij bent het helaas niet geworden.

Wel wil ik je een ander leuk cadeautje aanbieden als troost. Die ontvang je morgen in je mailbox.

Waarschijnlijk was je hierboven net aan het lezen en dacht je: dit wil ik!

De nieuwe online cursus Bewust Leven is natuurlijk nog steeds helemaal READY voor jou om te starten! Hij is super tof, zit boordevol opdrachten en tools om meer bewust in het leven te staan en meer te genieten van de kleine dingen.

Omdat ie nog nieuw is, kost ie nu maar 79 euro.

Máár... alleen voor jou, omdat je mee hebt gedaan aan de winactie... Doe ik je een fantastisch aanbod. Ik geef je namelijk 30 EURO KORTING als je ervoor kiest om vóór morgenavond 23:59 uur (15 september 2021) de cursus alsnog aan te schaffen. Dat is bijna de helft korting!!!

 

Liefs,

Katelijne